Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

P&S Visreizen heeft vele bestemmingen wereldwijd. Kwaliteit is verkozen boven kwantiteit. Het gaat ons er niet om dat we veel bestemmingen in ons programma hebben maar dat de bestemmingen kwalitatief goed zijn. Dat wil zeggen op de juiste plekken  goede accommodatie, goede visboten en goede schippers en gidsen. 

 

Naast de "vaste" bestemmingen kunnen we vrijwel iedere andere bestemming aanbieden die u in gedachten heeft. En vaak tegen voordelige tarieven. ( butgetline) Dus is het uw wens om een weekje te vliegvissen op "Bonaire"?  Laat het ons weten en wij zoeken voor u een geschikte locatie. Of wellicht heeft u al een locatie in gedachte. P&S Visreizen is sterk in maatwerk en zal er alles aan doen om voor u een geschikt arrangement samen te stellen.

 

Naast de individuele vakanties organiseren wij ook groepsreizen. Naar Noorwegen doen wij dit volledig verzorgd. Dus inclusief ondersteuning, maaltijden en dranken. Kijk bij "groepsreizen" voor mee informatie. 

Finland

Finland

 Recent ben ik in Fins-Lapland geweest. Nu was dit in de winter periode en dus alleen het IJS-vissen konden we gaan doen.

Binnenkort kunt u hier een aantal nieuwe lokaties verwachten voor het zalm, snoek, snoekbaars en forel vissen.

Omgeving Rovaniemi en de Torio rivier is het gebied waar deze lokaties zich bevinden.

Augustus / September is de overlast van de muggen al weer aan het afnemen en dus een mooie tijd om op deze bestemmingen te gaan vissen.

Toeristisch zijn hier weinig tot geen activiteiten geweest op sportvis gebied. Ik wil niet praten over maagdelijk water maar veel vissen hebben nog nooit een kunstaas in de bek gehad.