Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

Artic Lyngen Sjøcamp

Boot Lygenlyngen-1

Het Artic Lyngen Sjøcamp is een nieuw kamp gelegen in het Lygenfjord. De drie prachtige chalets liggen direct aan het fjord en hebben een prachtig uitzicht op de beseeude bergtoppen van de "Lygen Alps". De chalets zijn van hoge standaard en van alle gemakken voorzien. Ieder chalet heeft 2 slaapkamers en biedt comfortabel plek aan 4 personen. 

 

De visboten, twee Arvors (210 en 215 met inboard diesel) en een 23ft Dolmoy met 100pk buitenboordmotor,  zijn voorzien van dieptemeter en GPS-kaartplotter. Deze boten liggen op minder dan een minuut lopen van de chalets.lygen-2

 

Het kamp heeft een mooie fileerplaats en voldoende capaciteit aan vriesruimte voor degene die (een deel van z’n) vangsten mee terug wil nemen of ter plekke wil consumeren. 

Qua visserij behoeft het Lyngenfjord voor de meeste vissers geen nadere introductie. Het is een visrijk fjord waar alle typisch Noorse vissoorten gevangen worden. Het mondingsgebied van het Lygenfjord staat bekend om z'n grote gul, heilbot en -in de zomer en najaar- grote koolvis. Uiteraard ontvangt u van ons een digitale zeekaart met visstekken (GPS-coordinaten) voor vertrek.


Gezien de ligging, kan hier onder wat mindere weersomstandigheden nog prima gevist worden. Met mooi weer kan er ook prima in het mondingsgebied gevist worden. Het Artic Lyngen Sjøcamp is ca. 2-2,5 uur rijden vanaf Tromsø en desgewenst is een transfer mogelijk. Meestgebruikte (en goedkoopste) optie is echter een huurauto.  Kijkt u bij de prijzen voor een overzicht.

 

Het Artic Lygen Sjøcamp is bestemming waar u zeker heilbot kan verwachten.

Op dit filmpje is te zie hoe een heilbot een kinetic shad aanvalt. 

 

Klikt u hier voor prijzen van het Artic Lynge Sjøcamp

 

Fotoboek Artic Lyngen Sjøcamp

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.