Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

Skarnsundet Fjordsenter

Skarnsundet_Fjordsenter

Skarnsundet Fjordcenter, gelegen aan het Trondheimfjord, al 15 jaar een van de meest bezochte vislokaties uit het programma van P&S Visreizen. Met onze ervaringen op deze lokatie kunnen wij u dan ook met raad en daad bij staan om van uw visreis een succes te maken. Vele vistrips en begeleidingsreizen hebben een schat aan informatie opgeleverd die wij graag met u delen tijdens uw verblijf en voordat u vertrekt. O.A. het vissen met de "lange lijn" op koolvis ( ontwikkeld door lokale sportvissers en verder uitgewerkt door P&S ism Klaasjan.) is een ultime sportvis beleving voor de liefhebber. Maar ook de introductie van het vissen met lichte materialen hebben wij op deze lokatie verder ontwikkeld.

Het Skarnsundet Fjordsentre, gelegen aan de “sundet” (het verbindingsstuk), tussen het Trondheimfjord en het Beistadtfjord, is het een perfecte locatie waar te vissen is onder bijna alle weersomstandigheden. In directe omgeving van het centrum zijn talloze mogelijkheden voor een goede visserij. Vissen op Koolvis in de sterke getijdenstroming van de sundet, vissen op platvis op een van de ondiepe banken, vissen op zeeforel met kleine lepels of met de vlieg, vissen op gul onder scholen aasvis, op grote diepte vissen op grote lom en leng kortom er zijn mogelijkheden genoeg.Koolvis Skarnsundet is tevens de locatie waar P&S Visreizen twee keer per jaar een volledig verzorgde groepsreis organiseert. 

 

In 2015 hebben wij met onze gasten gevierd dat P&S al 15 jaar groepsreizen naar skarnsundet georganiseerd heeft.

 skarnsundet 15 jaar groepsreizen

KlaasJan Jonkman heeft een stapje terug gedaan en het beheer overgedragen aan Phill Dale die net als KlaasJan  een enthousiaste sportvisser is. Phil doet al enkele jaren op zijn eigen wijze vissers begeleiden. Tevens is het mogelijk om hem te boeken als gids. De appartementen in Skarnsundet zijn zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien zoals o.a. satelliet TV,  keuken met fornuis,  oven, magnetron en vaatwasser.  Er zijn 4, 5 en 6 persoons  appartementen. Handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig en inbegrepen. Er zijn goede voorzieningen voor het schoonmaken en invriezen van uw vangst.

phpsn3xKSAM

Ook in het najaar en winter is er prima te vissen in Skarnsundet.  Er wordvoornamelijk gevist vanaf de kant. Dit kan een visserij opleveren in aantallen en formaat die we in Nederland niet meer gewend zijn. Gul, koolvis, schelvis en platvis zijn de voornaamste vissoorten die u vanaf de kant zal vangen. Het formaat van de gul is soms verrassend groot. Vissen met een gewicht van 4-8 pond zijn heel normaal maar er zijn periodes dat er veel grote vis onder de kant zit. De laatste jaren werden er veel vissen gevangen boven de 15 pond met regelmatig uitschieters naar boven. De echte toppers waren vissen boven de 40 pond met als absolute uitschieter een vis van 49 engelse ponden (ruim 22 kilo!). Dit zijn natuurlijk uitzonderingen maar ze worden wel gevangen. 


Naast het zeevissen in het in Skarnsundet  mogelijk om één of meerdere dagen op snoek en zalm te vissen. 

De laatste tijd heeft Phil veel geinversteerd in het vissen op zalm. Dit is een relatief korte periode dus de mogelijkheden zijn beperkt. Op verzoek kan er een arrangement worden aangeboden op basis van beschikbaarheid.

 Prijzen 2017

Fotoboek Skarnsundet Fjordsenter

 Filmpje accommodatie Skarnsundet Fjordsenter

 Diverse filmpjes