Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

Nieuws

 

Welkom op de website van P&S Visreizen en Hengelsport

P&S Visreizen is een reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van visreizen.

In 1992 begonnen met één bestemming in Ierland. Momenteel heeft P&S bestemmingen in Ierland, Noorwegen, Zweden, Spanje, Egypte, Canada, U.S.A, Mexico, Thailand, Brazilië, Venezuela en Guyana. Naast de bestaande reizen worden er af en toe (exotische) trips georganiseerd naar bestemmingen buiten het programma. P&S Visreizen heeft inmiddels duizenden vissers op vele locaties over de gehele wereld gebracht en een hun een prachtige visvakantie bezorgt.

Of u nu een huisje en een bootje aan een Noors Fjord wilt huren, een op maat gemaakte vliegvis vakantie naar Cuba of een volledig verzorgde georganiseerde groepsreis wil boeken,  het is mogelijk.

Omdat wij graag een persoonlijk advies geven over de bestemming om u zodoende nog beter te kunnen laten kiezen, is online boeken van volledig verzorgde vakanties op deze website niet mogelijk. 

Wilt u graag meer info of wilt u dat wij u bellen? Vult dan contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

LogoPNG1

 

P&S Visreizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

 

De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 

logo

De STO is in het leven geroepen om reisorganisatoren die pakketreizen aanbieden, de gelegenheid te bieden om te voldoen aan de wettelijk verplicht gestelde garantiestellinghttp://www.sto-reisgarantie.nl/ 

 

Laatste nieuws:

 

Bezoek ons op de HENGELSPORT EN BOTEN BEURS.

 Jaarbeurs, utrecht.

30 november, 1 en 2 december