Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

Belle Isle

LOUGH ERNE....

belleisle accommodation cottage header2

THE COURTYARD...

8 appartementen variërend van 2 tot 8 personen

belleisle accommodation courtyard header

 

belleisle accommodation court leftcol2

BELLE ISLE is een landgoed aan de noordkant van upper-Lough Erne vlakbij het dorpje Lisbellaw. Gelegen op ca. 130 kilometer afstand van Belfast is het makkelijk bereikbaar. Belle Isle ligt in een prachtig glooiend, typisch Iers landschap. Lough Erne biedt de snoekvisser een zeer gevarieerd gebied. De directe omgeving van Belle Isle is zeer afwisselend met vele eilandjes, bedden met waterplanten en rietkragen. Volop mogelijkheden voor de snoekvisser dus. Naast het vissen op snoek kunnen witvissers ook hun hart ophalen. Er kunnen hier prachtige vangsten geboekt worden van zowel brasem als voorn. Tevens zijn in de directe omgeving prima mogelijkheden voor het vliegvissen op forel. Ook het vissen op zalm is een mogelijkheid.

 THE BRIDGE HOUSE...

 belleisle accommodation cottage header

Belle Isle (06)

 

De accommodatie mogelijkheden zijn talrijk: Luxe courtyard appartementen zijn er in diverse varianten geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Naast de courtyard appartementen zijn er een aantal cottages op het landgoed. De cottages zijn ook geschikt voor 2,4 of 6 personen. De visboten zijn “lake boats” met  8 pk buitenboordmotor.

 

belleisle activities belleisle header 1

 

 

BELLE ISLE ESTATE...

THE HAMILTON WING EN ABERCORN WING

Voor degene die eens iets echt anders willen bestaat er de mogelijkheid om Belle Isle Castle te huren.  Deze arrangementen worden op basis van volpension aangeboden. Een privekok zal uw overheerlijke maaltijden bereiden. Een unieke ervaring die mogelijk is met groepen van 4-8 personen. Informeert u vrijblijvend naar de tarieven.

belleisle accommodation castle leftcol2belleisle accommodation castle headerbelleisle accommodation castle leftcol1belleisle accommodation castle leftcol4

Belle Isle (05)Prijzen Belle Isle