Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

Cobh

Cobh (1)Vlakbij de luchthaven van Cork ligt het stadje Cobh. Cobh ligt aan een van de grootste natuurlijke havens van Europa. Vanuit deze haven vetrokken de grote zeeschepen (waaronder de Titanic) naar Amerika.

 

De Cuan Ban en de Castle Maiden zijn de twee visboten van John en Finnbar Barry. Met deze schippers werkt P&S Visreizen vanaf het prille begin samen. Deze mannen weten de visgronden als geen ander te vinden. Conger, leng, pollak, gul, koolvis, steenbolk, wijting, lipvis, hondshaai, kathaai zijn vissoorten die regelmatig gevangen worden. In de zomermaanden is er goed kans op blauwe haai. Mocht het weer niet meewerken dan kan er  bij slecht weer nog in de haven gevist worden.


Cobh (2)U verblijft in het Commodore Hotel. Een prima hotel met een goede keuken en een gezellige bar. Desgewenst kan ere en kamer aangevraagd worden met uitzicht op de haven. In het Commodore Hotel zal het u aan niets ontbreken.


Cobh (4)Het is ook mogelijk om een appartement te nemen in het Bellavista dat een stukje van de haven af ligt. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een kleine boot te huren en zodoende het eens te proberen op bijvoorbeeld zeebaars. Huurmateriaal is aanwezig en u wordt naar de haven gebracht en weer opgehaald.