Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

Courtmacsherry

Courtmacsherry (02)Courtmacsherry is bij vele Nederlandse zeevissers al lang geen onbekende bestemming meer. Een mooie bestemming dicht bij Cork in het zuiden van Ierland. P&S Visreizen werkt al vele jaren samen met Mark en Patricia Gannon die samen "Woodpoint House" runnen en tevens eigenaar zijn van 3 prachtige sportvisboten. In Woodpoint House heeft u een prima verblijf en lekker eten. De visboten varen in de zomermaanden dagelijks uit. In Courtmacsherry is het mogelijk om als opstapper te gaan vissen. Dit houdt in dat Courtmacsherry (01)u een vast bedrag per dag betaald en er zeker van bent dat de schipper uitvaart (uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden). Ideaal dus indien u met bijvoorbeeld 2 personen bent. Ook kleine groepjes kunnen op deze manier een zeer betaalbare vakantie hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om een van de boten te charteren. Met 5 of 6 personen is dit al heel betaalbaar.
Courtmacsherry (03)De vissoorten die u kan verwachten op de riffen en wrakken zijn o.a. Conger, leng, gul, pollak, lipvis, hondshaai, kathaai en indien u geluk heeft vleet en blauwe haai. Op mooie dagen is het mogelijk de ver gelegen wrakken op te zoeken en daar op bijvoorbeeld grote koolvis te vissen. Courtmacsherry staat bekend om z'n grote koolvis. Vele specimen exemplaren worden er hier elk seizoen gevangen.
Naast grote visboten met schipper is het ook mogelijk om een klein visbootje te huren om zo bijvoorbeeld op zeebaars te vissen. In de zomermaanden is deze vissoort heel goed te vangen. Natuurlijk kunt u ook op de "gebruikelijke" soorten vissen vanuit deze kleine visboten.