Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord | +31 (0)23 53 33 768

Broekbergenlaan 22 | 2071 EW Santpoort-Noord
Tel: +31 (0)23 53 33 768

Vervoer

Er zijn diverse mogelijkheden om naar Noorwegen te reizen. Een combinatie van eigen vervoer en een overtocht is de meest gebruikte optie om naar Noorwegen te reizen. Wilt u graag snel of ligt uw bestemming in Noord-Noorwegen dan is een fly-drive of een combinatie van vliegen en een transfer mogelijk. Uiteraard kunt u ook het hele stuk gaan rijden via Duitsland, Denemarken en Zweden.

Eigen vervoer in combinatie met een overtocht.

De meest gebruikte methode om naar Noorwegen te reizen is eigen vervoer in combinatie met een overtocht. U heeft dan beschikking over eigen vervoer in Noorwegen en heeft nauwelijks beperkingen wat betreft het meenemen van visspullen.

P&S Visreizen werkt samen met Color line, Stena line en Fjord line.

De meest gebruikte overtochten zijn die van Color line vanwege de reisschema's en het comfort. De overtocht van Kiel naar Oslo is een lange overtocht die 19 uur duurt maar zeer comfortabel is. Op de Color Fantasy en de Color Magic zal het u aan niets ontbreken. Lekker eten, een drankje aan de bar, ontspannen in de sauna, of een uurtje sporten in de gym, het is allemaal mogelijk. Bovendien is het een nacht overtocht en u komt 's ochtends uitgerust aan in Olso en kan dan uw weg vervolgen naar uw bestemming.

 

color line

Colorline_logoP&S Visreizen kan u zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden voor overtochten met de Colorline. In sommige gevallen kan er wel 10% korting gegeven worden op de gepubliceerde internet tarieven. Mits u er op tijd bij bent zijn deze overtochten ook nog eens heel betaalbaar. Een enkele reis autopakket (Kiel-Olso v.v.) voor 4 personen en een standaard 4-persoons binnenhut met douche en toilet boekt u al vanaf (Hier helaas geen tarieven meer ivm zeer varieënde dagprijzen)

Uiteraard boeken wij graag ook andere routes van de Color line of Stena line, Fjord line voor u. Informeert u vrijblijvend naar de tarieven.

 

FJORD LINE, Hirtshals Langesund,  Milieu vriendelijk aangedreven met LNG. 

fjord line

 

 

STENA LINE, Kiel - Gothenborg Of Frederikshaven - Oslo.

stena methanol ferry banner

 

 Fly-drive

Indien uw bestemming noordelijk ligt of indien u graag snel op uw bestemming wilt zijn, dan zal een fly-drive het meest voor de hand liggen. Noorwegen kent vele vliegvelden waarvan er een aantal snel te bereiken zijn vanuit Nederland.

Er kan rechtstreeks gevlogen worden op Olso, Bergen, Kristiansand en Trondheim. Met een overstap bent u snel in Bodo of Tromso en met meer overstappen kan u vele andere locaties ook binnnen een dag bereiken. P&S Visreizen zoekt graag de meest voordelige vlucht voor u uit indien nodig in combinatie met autohuur of transfer.

                                 

Vluchten van de SAS kunnen we aanbieden met een extra bagagestuk zodat u totaal 54 kilo aan bagage mee kunt nemen.

 

sas logo

Ook Norwegian heeft een vlucht vanaf Amsterdam. Tot op heden alleen een avond vlucht.

Maar met een hotel overnachting in Oslo zijn vele Noorse steden bereikbaar.

P&S kan beide voor u reserveren.

norwegian